Pozovite: 011/ 250 91 72 | Email: eurodent.ord@gmail.com

HIJALURONSKI FILERI, PRF, MEZOTERAPIJA

Neinvazivni medicinski estetski tretmani za podmlađivanje i estetiku kože lica su jednostavni, bezbedni i bezbolni, traju od 15 do 30 minuta nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica.

Hijaluronski fileri

 • HIJALURONSKI FILERI

  Hijaluronski filer je supstanca u obliku gela koja ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. Ona se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a 50% njene ukupne količine se nalazi u koži. Hijaluronska kiselina se vremenom, tokom prirodnog procesa starenja, resorbuje. Suština tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja se tokom vremena resorbovala.

  Hijaluronskim filerima se mogu:

  • popuniti nazo-labijalne bore,
  • popuniti marionete,
  • popuniti bore na čelu i između obrva,
  • povećati jagodice,
  • uvećati usne i istaći ivice usana,
  • popuniti borice iznad gornje i ispod donje usne...

  Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kožu u malim količinama, pri čemu se koriste tanke, fine iglice. Da bismo postigli Vaš maksimalni komfor, primenjuje se lokalna anestezija. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10 do 30 minuta. Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Nakon tretmana može da se pojavi crvenilo ili blagi otok. Crvenilo nestaje obično nakon nekoliko sati, a manji otok može potrajati i do nekoliko dana.

 • PRF (Platelet-Rich-Fibrin)

  Tretman krvnom plazmom je potpuno biološki metod podmlađivanja lica, popunjavanja bora, uklanjanja podočnjaka i aknoznih ožiljaka. Pored toga pospešuje rast i sprečava opadanje kose. Za tretmane se koristi pacijentova sopstvena krvna plazma dobijena centrifugiranjem krvi u posebnom PRF aparatu, a tako dobijena krvna plazma je bogata trombocitima i faktorima rasta. Tretman traje oko 30 minuta. U zavisnosti od promena i regije koja se tretira potrebno je uraditi 2-4 tretmana. Nema ograničenja u broju ponavljanja tretmana. Efekti PRF-a se ne vide odmah, već posle 2-3 nedelje, a traju do 12 meseci. Ponavljanjem tretmana produžava se trajanje efekta na 18-24 meseci.

Stomatološke usluge

Nudimo širok izbor usluga iz oblasti stomatologije

Sve stomatološke usluge

Zubni implanti

UGRADNJA ZUBNIH IMPLANTATA

Danas zubni implanti potpuno menjaju filozofiju stomatologije, postavši neizbežna metoda rekonstrukcije...

Zubne proteze

Protetika, krunice i mostovi

Zubne proteze, krunice i mostovi čine zubnu protetiku koja obuhvata niz restorativnih rešenja u stomatologiji. Okosnicu čine zubne krune i mostovi...

Ortopedija vilica

Ortodoncija, ispravljanje zuba

Ispravljanje zuba, odnosno, ortodoncija je specijalna grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i prevencijom orofacijalnih...

Operacija zuba

Operacija zuba

Operacija zuba i desnih, odnosno, oralna hirurgija obuhvata sve oralne zahtevne intervenicje, kao što su vađenje umnjaka operacijom...

O stomatološkoj ordinaciji EURODENT

U stomatološkoj ordinaciji Eurodent, dočekaće Vas sa osmehom i pažnjom, a Vi ćete se osećati prijatno i sigurno. Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje a zadovoljni pacijenti su naša najbolja preporuka.