Pozovite: 011/ 250 91 72 | Email: eurodent.ord@gmail.com

Doktori naše stomatološke ordinacije zajedno sa specijalistima ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije čine tim koji individualnim pristupom prema svakom pacijentu pruža maksimalno kvalitetnu uslugu i vrhunski rad kojim se postiže savršena estetika osmeha i odlična funkcionalnost rada.

Svojom brižnošcu i strpljivošcu nastojimo svakom pacijentu udovoljiti i za sobom ostaviti samo lepa i bezbolna iskustva.

Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata kojima smo sačuvali oralno zdravlje i vratili osmeh na lice. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje naših pacijenata.

Eurodent enterijer

Upoznajte tim naših stomatologa

Dr Jasna Dragičević

Dr Jasna Dragičević

Doktor stomatologije

Rođena 1961. godine u Zagrebu, gde je i diplomirala 1984. godine. Odmah po završenim studijama počela je da stiče svoje veliko iskustvo u radu sa pacijentima, da bi potom svo to znanje i iskustvo prenela u stomatološku ordinaciju Eurodent.

Bavi se svim granama stomatologije, sa posebnim osvrtom na stomatološku protetiku, njena stručnost doprinosi uspehu kompleksnih zahvata koji kombinuju hirurški i protetski aspekt. Usavršavala se na velikom broju stručnih kurseva kod nas i u inostranstvu, a to nastavlja i dalje.

Dr Anja Dragičević

Dr Anja Milenković

Doktor stomatologije

Rođena 1987. godine, nakon diplomiranja 2011. godine i završenog staža priključuje se ordinaciji Eurodent. Redovno se usavršava na stručnim seminarima i kongresima kontinuirane edukacije posebno iz oblasti estetske stomatologije, konzervative i endodoncije.

2013. godine završava edukaciju za primenu hijaluronskih filera tako da je sertifikovana za izvođenje estetskih tretmana na licu primenom hijaluronskih filera i krvne plazme (PRF).

Spec dr Marko Milenković

Spec dr Marko Milenković

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Rođen 1984. godine, deo tima ordinacije Eurodent od 2012.godine. Nakon završetka osnovnih studija, dalju edukaciju nastavlja na specijalizaciji iz oblasti oralne hirurgije. Uporedo je pohađao brojne implantološko-hirurške kurseve, od kojih ćemo da spomenemo Straumann Basic and Advanced Implant Course, Straumann kurs za periodontalnu regenerativnu i rekonstruktivnu hirurgiju 2013. godine, kurs za primenu aPRF i iPRF u oralnoj hirurgiji kod dr Choukroun-a 2014. godine i višednevna edukacija za Sweden"Martina implante u Italiji 2014. i 2015. godine.

Proverite zašto smo najbolji!

Pozovite, pišite ili dođite do nas! Voleli bismo da čujemo šta mislite o našoj stomatološkoj ordinaciji.

O stomatološkoj ordinaciji EURODENT

U stomatološkoj ordinaciji Eurodent, dočekaće Vas sa osmehom i pažnjom, a Vi ćete se osećati prijatno i sigurno. Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje a zadovoljni pacijenti su naša najbolja preporuka.