Pozovite: 011/ 250 91 72 | Email: eurodent.ord@gmail.com

Keramičke fasete ili ljuspice, izbeljivanje zuba, krunice<

Izbeljivanje zuba, keramičke fasete i krunice čine estetsku stomatologiju. Estetska stomatologija podrazumeva skup raznih stomatoloških tretmana koji imaju za cilj poboljšanje izgleda zuba, desni, a samim tim i celokupnog osmeha. Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lepo oblikovani, pravilni i perfektno beli zubi. Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, te više zaista nema razloga da se ulepšavanje zuba odlaže.

Estetska stomatologija

  • Izbeljivanje zuba

    Izbeljivanje zuba je estetski zahvat kojim Vaši zubi mogu postati beliji nego što su ikad bili. Blistavi osmeh oduvek privlači pažnju, ali belina zuba postepeno nestaje zbog prirodnog procesa starenja zuba. Naime, zubna gleđ, površinski sloj zuba, s vremenom postaje sve tanji. Kroz tako istanjenu gleđ, sve više prosijava dublji sloj zuba, koji zovemo dentin, a on je žute boje. Tamnjenju zuba, takođe pogoduje konzumacija jela i pića s intenzivno tamnim pigmentima (npr. cvekla, borovnice, crno vino, kafa, tamni čajevi i sokovi.), a ponajviše pušenje.

  • Keramičke fasete

    Keramičke fasete (veeners) se koriste za smanjenje razmaka među zubima, regulisanje nepravilnog oblika zuba i za ulepšavanje zuba koji su izgubili belinu i glatku zubnu gleđ ili su napukli. Viniri su posebno pogodni za prednje zube, obzirom da se tanak sloj nanosi samo na prednju stranu zuba. Tanušne ljuspice, trajno se cementiraju na zub i potpuno menjaju njegov izgled.

  • Bezmetalne krunice

    Bezmetalne krunice (keramičke) su se zbog svojih osobina nametnule kao trenutno najbolji materijal za izradu protetskih radova. Naše višegodišnje studije pokazuju izuzetnu stabilnost i trajnost bezmetalnih krunica, a estetika koja se postiže je ono sto je ovaj materijal izdvojilo i postavilo na ubedljivom prvom mestu.

Stomatološke usluge

Nudimo širok izbor usluga iz oblasti stomatologije

Sve stomatološke usluge

Zubni implanti

UGRADNJA ZUBNIH IMPLANTATA

Danas zubni implanti potpuno menjaju filozofiju stomatologije, postavši neizbežna metoda rekonstrukcije...

Zubne proteze

Protetika, krunice i mostovi

Zubne proteze, krunice i mostovi čine zubnu protetiku koja obuhvata niz restorativnih rešenja u stomatologiji. Okosnicu čine zubne krune i mostovi...

Ortopedija vilica

Ortodoncija, ispravljanje zuba

Ispravljanje zuba, odnosno, ortodoncija je specijalna grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i prevencijom orofacijalnih...

Operacija zuba

Operacija zuba

Operacija zuba i desnih, odnosno, oralna hirurgija obuhvata sve oralne zahtevne intervenicje, kao što su vađenje umnjaka operacijom...

O stomatološkoj ordinaciji EURODENT

U stomatološkoj ordinaciji Eurodent, dočekaće Vas sa osmehom i pažnjom, a Vi ćete se osećati prijatno i sigurno. Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata. I dalje se trudimo da zadržimo stečenu reputaciju i poverenje a zadovoljni pacijenti su naša najbolja preporuka.